La importància de la imatge personal: el llenguatge

La imatge no és només anar ben vestit, portar els cabells ben pentinats o maquillar-se, va molt més enllà d’això. Tot i que els humans solem concentrar-nos més en tot allò «estètic», moltes coses compten, com parlar correctament, tenir bones maneres, ser educats, etc.

Tot és un conjunt i ens ajuda a veure’ns bé. En determinades situacions, com ara una entrevista de treball o reunió social, cal saber estar a l’altura .

I sempre més enllà de la situació que sigui, hem de mostrar-nos tal i com som, no fingir una cosa que un no és. La idea és agradar i veure’ns bé però sense sentir-se incòmode .

El llenguatge:

La forma d’expressar-nos ho diu tot. No hem de parlar gaire lent ni precipitadament, no hem de cridar mai, parlar sempre suaument i que sigui comprensible. Escriure i redactar bé és molt important també, sobretot en el moment de crear un currículum o targeta de presentació, sembla una tontería i potser no prestem molta atenció en fer-ho, però escriure correctament és importantíssim.

Llenguatge corporal:

Els gestos diuen moltes coses també. A vegades no cal ni obrir la boca. Amb una mirada o postura podem deduir moltes aptituts d’una persona. Si una persona està molt nerviosa, això ens delata davant de determinades situacions i òbviament les altres persones ho noten. Per això hem de tractar de millorar aquestes petites coses que moltes vegades fem inconscientment i ens deixen «mal parats».

Lo siento, debes estar conectado para publicar un comentario.
Menú