[vc_text_separator title=»DESCRIPCIÓ» title_align=»separator_align_left» color=»custom» accent_color=»#7241a3″ el_class=»titols-pagines»]

El món de la interpretació és molt competitiu, per la qual cosa cal preparar-se molt bé. És essencial deixar-se portar pel personatge escollit davant d’un grup de gent o d’una càmera per tal de demostrar el teu talent. Interpretar bé el personatge sense errors depèn en gran part del teu èxit.

[vc_text_separator title=»PROFESSORAT» title_align=»separator_align_left» color=»custom» accent_color=»#7241a3″ el_class=»titols-pagines»]
[vc_single_image image=»6162″ img_size=»full»]
Martí Peraferrer Vayreda

Actor | Director | Autor teatral

Nascut a Girona l’any 1965. Ha treballat per companyies teatrals molt importants com: Companyia Sílvia Munt, Companyia Pep Munné, Companyia Flotats, Companyia Teatre Romea o Esperanza Roy.

Compagina el teatre amb la televisió on ha treballat com a presentador del programa “Sputnik” i també com a actor en sèries dramàtiques: Secrets de família, Sitges, Médico de família, El cor de la ciutat, Hospital central, El comisario, entre d’altres.

Actualment també dirigeix el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) i escriu articles al Diari de Girona.

Lo siento, debes estar conectado para publicar un comentario.
Menú