PASSAREL·LA

Introducció al cim de la passarel·la.

El llenguatge corporal i el seu alt potencial expressiu constitueixen les principals eines de treball del model. La passarel·la es converteix en l’espai òptim per consolidar un estil propi i al mateix temps posar en pràctica tot els  coneixements i maneig del cos.

Coneixement del propi cos. Postura. Expressió corporal.  Cos i moviment.  Maneig del cos. La importancia del llenguatge corporal i com comunicar la peça al cos.

PROFESSORAT

Yolanda Moreno

Formada en mediació socio--cultural, en educació en el lleure, animació cultural i educació emocional.
Ballarina i coreògrafa professional.
Àmplia experiència en el món de la moda i els espectacles de ball.

Cristina Soler

Professora de passarel·la amb més de 10 anys d'experiència. Ballarina internacional de dansa tradicional catalana, coneixements en la dansa clàssica, contemporània, dansa del ventre, entre altres. Actriu de companyies de teatre i directora d'obres teatrals. Coordinadora i organitzadora de la desfilada de moda de final de curs dels alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de confecció i de grau superior de patronatge de l'Institut la Garrotxa, (Olot).

Lluís Rodríguez

Booker, Model, coreògraf i ballarí. Ha participat en més d'una quinzena de rodatges de cinema i televisió. Ha fet desfilades durant 20 anys a diferents fires de moda, dissenyadors, marques comercials, catàlegs i publicitat, tant nacional com internacional.