DIETÈTICA I NUTRICIÓ

La importància dels hàbits alimentaris

DESCRIPCIÓ

L’alimentació és uns dels pilars més importants de la nostra salut. Per gaudir d’una bona salut cal proporcionar al cos la quantitat de nutrients que necessita per mantenir la seva estructura i funció.
A partir d’aquí però, sorgeixen moltes preguntes: Com sabem si mengem bé? Què és menjar bé? Plantejarem la necessitat de crear hàbits alimentaris que es consolidin com un “nou estil de vida”. A més a més, explicarem com cal distribuir els nutrients al llarg del dia, posant especial èmfasi en la importància d’un esmorzar saludable. També parlarem de la necessitat de tornar a uns aliments més naturals: fruites, verdures, cereals complets, llegums, fruita seca,… i de la repercussió de l’excés d’alguns aliments (el sucre, les proteïnes animals, les grasses animals,…).

PROFESSORAT

Mª Àngels Ramió

Llicenciada en ciència i tecnologia dels aliments. Actualment té la seva pròpia consulta on elabora plans dietètics personalitzats adaptats a cada persona. Té àmplia experiència en empreses del sector alimentari i és l’encarregada de formar els alumnes de piùbella en aquest àmbit.