Curs nivell 2

PERFECCIONAMENT

Detalls

Data inici del curs: 4 novembre 2017

Data finalització del curs: 24 febrer 2018

Total dies: 12 dies

Total hores de formació: 48 h.

Horari: Dissabtes de 16h a 20h

Les desfilades de moda són una de les activitats que més expectació causen. La preocupació per la imatge i estètica és una de les grans tendències actuals que interessen a tots en general. La repercussió promocional en els mitjans de comunicació és sempre profitosa i satisfactòria.

En aquest curs la formació s’encara a adquirir els coneixements específics per tal de formar-vos professionalment com a models a través de cinc àrees específiques:

  • Passarel·la
  • Estilisme
  • Fotografia
  • Protocol
  • Acting

El curs va dirigit a totes aquelles persones que ja tinguin una formació adquirida o hagin realitzat algun projecte relacionat amb la moda. Aquest curs està centrat en Passarel·la, Expressió, Interpretació, Ball i Espectacle per tal de donar el màxim de sortides professionals.
Durant el curs exercirem totes les tècniques i perfeccionaments necessaris i essencials per
qualsevol posada en escena, ja sigui per…

  • Fotografia de passarel·la
  • Publicitat
  • Televisió
  • Spots
  • Altres esdeveniments

Per tal d’adquirir les tècniques essencials per dur a terme una desfilada de moda el curs es centrarà en poses, passos, postures decisives i coreografies de ball per captivar el públic.

 

* Es recomana haver realitzat el curs nivell 1 prèviament, tot i això no és condició indispensable.

Demana informació

Temari del curs

Passarel·la

Introducció al cim de la passarel·la.  El llenguatge corporal i el seu alt potencial expressiu constitueixen les principals eines de treball del model. La passarel·la es converteix en l’espai òptim per consolidar un estil propi i al mateix temps posar en pràctica tot els  coneixements i maneig del cos.

Coneixement del propi cos. Postura. Expressió corporal.  Cos i moviment.  Maneig del cos. La importancia del llenguatge corporal i com comunicar la peça al cos.

Per dur a terme aquestes practiques, les models del curs podran participar en les desfilades de moda que organitza la professora del centre Slowroom de Girona.

Assessorament i preparació pels càstings

Assessorem perquè els alumnes estiguin preparats i no trobin dificultat per preparar els càstings i poder afrontar-los amb seguretat.

Fotografia

Aprèn les tècniques i poses de la fotografia i domina el llenguatge visual. Completa la teva formació i coneix les claus per convertir-te en un/a bon/a model fotogràfic/a. El programa del curs et permetrà endinsar-te de forma pràctica en cadascun dels processos, programes i eines essencials per dominar i esprémer al màxim els teus coneixements.

Protocol, saber estar i community manager

Perfeccionament de la comunicació global amb tècniques personalitzades per millorar l’expressió oral, gestual i para verbal.
Estratègies de protocol per a les relacions socials i professionals.

Aprèn a gestionar les teves xarxes socials per tal d’aconseguir seguidors i donar major notorietat a les teves publicacions.

Teatre, expressió i interpretació

Deixar anar el cos. Cal aconseguir que el cos estigui receptiu . En aquest curs aprenem a conquerir i aconseguir que el cos pugui expressar millor . Donar expressió als nostres moviments per poder enamorar sobre de la passarel·la. L’objectiu de la formació és que sigui el mes completa possible i l’actor / actriu o model un cop finalitzada la seva formació , sigui capaç de enfrontar-se a qualsevol repte professional .

Al llarg del curs els alumnes participaran en diverses desfilades que Più Bella Models organitza, seran els protagonistes de nombrosos shootings realitzats per fotògrafs qualificats i col·laboraran amb diferents esdeveniments relacionats amb el món de la moda.

El Composite és la targeta de visita que permetrà als alumnes entrar en el món laboral. A través d’una selecció de les millors fotografies de l’alumne al llarg de l’any es realitzarà una composició amb les principals dades del model per tal de poder ser els escollits en una oferta laboral.
Una vegada finalitzat el curs nosaltres ens ocuparem de realitzar als alumnes un bon composite per tal de preparar-los per qualsevol càsting i així aconseguir saltar… de l’Aula a la Passarel·la!