Curs nivell 1

INTRODUCCIÓ AL MÓN DE LA MODA

Detalls

Data inici del curs: 7 d’octubre 2017

Data finalització del curs: 7 d’abril 2018

Total dies: 20 dies

Total hores de formació: 80 h.

Horari: Dissabtes de 10h a 14h

El nostre compromís és que els nostres alumnes acabin el curs amb tot els coneixements necessaris per afrontar qualsevol tipus de càsting o treball referit al món de l’espectacle, ja sigui de moda, publicitat, televisió, etc.

Demana Informació

Temari del Curs

Passarel·la

Aprendràs de forma fàcil i dinàmica a dominar tots els teus moviments i mantenir una bona postura mitjançant exercicis amb música. Tensenyarem les diferents tècniques, tendències, moviments i girs per dur a terme una desfilada de moda o un showroom.

Moda; Història i cultura

Alta costura, Pret-a-Porter, Llenceria, Sport Wear. Llenguatge gestual i comunicació. L’estil personal de la model. El mercat de la moda. Evolució del mercat de la moda. Marques i consumidors. Actors i Models de la moda. Tendències de mercat i influència de la competència. Necessitats, desitjos i demandes. Productes, conceptes, estils i ètiques. La marca personal. Valors de marca.

Maquillatge

El maquillatge ha caminat tan unit a la moda que podria semblar un simple apèndix d’aquesta. La màgia del maquillatge és capaç de transformar la realitat dia a dia, permetent conjugar a la cara harmonies, tapar defectes i ressaltar faccions. Per això, és un element ineludible en la bellesa i una de les eines més mimades per la cosmètica. És un art que s`aprèn amb la pràctica, per tant, és una assignatura important on farem gran èmfasi.

Perruqueria

Aprendràs noves i tradicionals tècniques que et permetin lluir un bon pentinat per a qualsevol ocasió. A més a més aprendràs segons el tipus de cara, color de pell, tipus de cabells… quin és el look que més pot afavorir-te.

Teatre & Expressió i interpretació

El món de la interpretació és molt competitiu, per la qual cosa cal preparar-se molt bé. És essencial deixar-se portar pel personatge escollit davant d’un grup de gent o d’una càmera per tal de demostrar el teu talent. Interpretar bé el personatge sense errors depèn en gran part del teu èxit.

Assessorament i preparació càstings

Oferim als models una formació amb diverses propostes de joc i exercicis que afavoreixen el desbloqueig, la desinhibició i el domini corporal, facilitant el desenvolupament de la posada en escena.

Estilisme i assessorament de la imatge

Avui en dia la imatge personal adquireix més importància que mai, pots arribar a marcar la diferència si tens una base sòlida de com vestir. Al llarg del curs, l’alumne adquireix unes bases teòriques i tècniques per desenvolupar la seva imatge com a suport.

Dietètica i nutrició

L’alimentació és uns dels pilars més importants de la nostra salut. Per gaudir d’una bona salut cal proporcionar al cos la quantitat de nutrients que necessita per mantenir la seva estructura i funció.
A partir d’aquí però, sorgeixen moltes preguntes: Com sabem si mengem bé? Què és menjar bé? Plantejarem la necessitat de crear hàbits alimentaris que es consolidin com un “nou estil de vida”. A més a més, explicarem com cal distribuir els nutrients al llarg del dia, posant especial èmfasi en la importància d’un esmorzar saludable. També parlarem de la necessitat de tornar a uns aliments més naturals: fruites, verdures, cereals complets, llegums, fruita seca,… i de la repercussió de
l’excés d’alguns aliments (el sucre, les proteïnes animals, les grasses animals,…).

Protocol i saber estar

Comunicar amb fluïdesa i naturalitat, parlar en públic i davant de càmera, relacionar-se protocol·làriament i millorar l’expressió amb imaginació i creativitat. Eines i recursos per comunicar globalment i superar amb èxit un càsting i/o un esdeveniment públic.

Fotografia

Aprèn les tècniques i poses de la fotografia i domina el llenguatge visual. Completa la teva formació i coneix les claus per convertir-te en un/a bon/a model fotogràfic/a. El programa del curs et permetrà endinsar-te de forma pràctica en cadascun dels processos, programes i eines essencials per dominar i esprémer al màxim els teus coneixements.

Community Manager

Aprèn a gestionar les teves xarxes socials per tal d’aconseguir seguidors i donar major notorietat a les teves publicacions.