Book

Un Book de fotos consisteix en documentar en fotos determinada etapa o moment de la vida determinat.

A PiùBella Models ens agrada que ens tinguis en compte per documentar aquests moments i per aquest motiu posem a la vostra disposició un equip de fotògrafs professionals disposats a treure el millor resultat.

Nosaltres t’assessorem i orientem segons el tipus de book que necessitis: books per models, actors, kids, personals…

book 2

Maquillatge & Perruqueria: 

Un aspecte importantíssim per a realitzar un book de fotos professional és la correcta elecció del maquillatge, pentinat i vestuari. 

Nosaltres t’orientem en com maquillar-te i pentinar-te, sempre buscant potenciar la teva imatge, harmonitzar-la amb el vestuari seleccionat i buscar la localització ideal per l’estètica del book.

Vestuari:

Pel que fa al vestuari comptem amb accessoris per tal de complementar el teu vestuari o bé disposem d’una cartera de comerços que poden col·laborar en aquesta tasca.

book 1

Considerem que cada book comporta una dedicació diferent i per aquest motiu personalitzem els valors d’acord a la quantitat de fotografies a lliurar i el temps que demani la realització.

Una vegada que delineem el tipus de book de fotos, la quantitat de fotografies a lliurar i l’estilisme necessari obtindrem els costos finals. 

El material es lliurarà en format DVD. 

Omple el FORMULARI i demana’ns pressupost.